Natur tur retur

Date

27 maj 2023

Time

14:00 - 16:00
Beskrivelse

Hvor tit sker det, at en fortæller, en biolog og en klassisk blæserkvartet går sammen om at skabe en forestilling for børn – om natursyn og i naturen? Jeg ved ikke, om det er gjort før. Men vi gør det i hvert fald nu. ’Vi’ er Lene Sanderhoff, Esther Rützou og Sara Bruntse.

Forestillingen ’Naturen tur-retur’ er en vandring gennem natursyn. Vi går gennem naturen ad smalle stier og undervejs sker der ting og sager.

Vi starter i jæger-samlertiden, hvor mennesket lever på naturens præmisser. Kan du overleve her? Lene (der forøvrigt er nomineret til prisen som årets naturformidler!) udfordrer os med ting, der skal smages, føles på, lugtes til – og måske små opgaver, der skal løses.

Vi fortsætter til bondesamfundet, hvor naturen er en fjende. Der skal kæmpes mod ukrudt – og mod hekse, nisser og trolde. Esther fortæller – og har brug for din hjælp til at overvinde naturens kræfter. Den Fynske Messingkvartet (som udover Sara også består af Rolf Persson, Tone Anker og Christian Wallmann-Høeg) fejrer sejren med en lille koncert.

Men så slår naturen igen. Biodiversitetskrise! Vi er nødt til at gøre noget andet. Lene har løsningen. Og Den Fynske Messingkvartet har musikken. Men du skal være med til at bestemme, præcis hvordan den skal lyde!

Det hele foregår pinselørdag d. 27/5 fra kl. 14 – ca. 16. Vi mødes på kirkens p-plads. Turens længde er ca. 2 km. Hank op i nogle børn og kom med! Det er gratis – det bliver sjovt – og lidt vildt!


Hvor?
Haastrup Kirke

Location

Haastrup Kirke
Pilekrogen 5, 5600 Faaborg
Hvem?
Del?
Starter om

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *