Udkigsposten, som er byens Nyhedsbrev, blev første gang udgivet d. 1. April 2014, af Linda Ellegaard. Hun skriver følgende om initiativet, i en udgave som udkom i 2016: 

“Udkigsposten udgav første eksemplar den 1. april 2014, Nogenlunde samtidig fik Haastrup også en hjemmeside. Jeg meldte mig selv til nyhedsbrevet, men jeg må indrømme, jeg vidste nok ikke, hvad jeg gik ind til.
Det udkom hver 14 dag indtil december 2014. I starten var det dobbelt linje afstand og større skrift. men pludselig blev der mere og mere at skrive om. Det sker nemlig meget i Haastrup. Der er mange foreninger, der bliver holdt generalforsamlinger.
Og har du øjne og ører åbne, så er det faktisk mange små ting at skrive om. Der bliver fortalt om det, der sker i ugen som kommer, og fulgt op på den forgangne uge. Nogle Haastruppere er vældig flinke til selv at kontakte mig, andre skal opfordres til at give besked. Så bliver det sommetider udvidet med en side 2 eller tre, hvis der er noget specielt, eller et særnummer, hvis der sker noget rigtigt stort, som f.eks. Åben Landsby.
I starten gik det lidt langsomt med tilmeldingerne. Jeg selv havde lidt startproblemer, for edb nørd er jeg ikke, men så langsomt kom rutinerne. I dag kan jeg finde på at lave små historier om Haastrupperne, jeg håber folk kan lide det, jeg har selv megen fornøjelse af at skrive det, selvom jeg somme tider tænker: “nej, nu gider jeg ikke mere😉” I dag er der tilmeldt 212 “læsere”.   -Linda Ellegaard

Vi takker Linda for hendes initiativ og engagement i udkigsposten, alle har nydt godt af hendes bestræbelser!

Den nuværende redaktør

I dag udgives nyhedsbrevet primært i elektronisk form. Den kan både sendes til dem som er tilmeldt nyhedsbrevet, ses og hentes her på hjemmesiden og ses på skærmene ved købmanden og forsamlingshuset. Nyhedsbrevet bliver siden 2020 skrevet og administreret af redaktøren Marion Linke.

Du kan under “Download” finde den seneste version af nyhedsbrevet. Skulle du have behov for at kontakte redaktionen, er der mulighed for det under vores Kontakt sektion .

Marion Linke

Tilmeld dig Nyhedsbrevet!

Få udkigsposten pr. mail, så snart den udkommer, ved blot at indtaste din e-mail her. Du kan altid melde fra igen.

Savner du en ældre udgave af udkigsposten, som nu er arkiveret, kan du finde den under følgende link: