Haastrup har nu sin egen Airsoft bane

Date

21 jul 2023
Beskrivelse

For et stykke tid siden startede en lille gruppe lokale Haastrupper med at spille airsoft på Ellegaarden. Airsoft er et spil der minder om paintball, hvor man skyder små bio-nedbrydelige kugler i stedet for maling. Vi har nydt spillet så meget, så vi har besluttet os at vi gerne vil kunne invitere folk lidt bredere til at komme og spille airsoft her i vores lille landsby. Vi ser det især som et alternativ til computerspil, hvor vi arbejder aktivt for at skabe et støttende fællesskab centreret omkring at have det sjovt, fysisk udfordring og at bruge sine kræfter positivt.

Derfor er der nu indhentet en officiel politigodkendelse for en “airsoft bane” og vi inviterer nu offentligt til airsoft spil i Haastrup Airsoft. Foreløbig er der planer om at spille en gang om måneden, den tredje fredag eftermiddag i hver måned her over sommeren d. 21 juli, 25 august og 22 sept. Det koster 60kr at være med og der er ligefrem også lånepakke med udstyr for dem der vil prøve spillet af.

Hvis man vil læse mere, kan man finde detaljer på Facebook gruppen under Haastrup Airsoft her: https://www.facebook.com/groups/haastrupair of byens beboere er mere end velkommen til at kom med til at prøve det af. Dog skal man være mindst 16 år for at deltage, og det kræver forældre godkendelse, hvis man er 16 – 18 år.

Hvis man har spørgsmål, bekymringer, eller bare gerne vil komme forbi og prøve at skyde lidt airsoft geværer, så tag kontakt til Paul på Pilekrogen 14 eller ring på 53822832.


Hvor?
Ellegården

Location

Ellegården
Category
Hvem?
Paul Lloyd Robson

Organizer

Paul Lloyd Robson
Email
paul@maniphesto.com
Website
https://maniphestocore.com/
Del?
Starter om

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *