Fredagsøl i Herreklubben

Date

19 nov 2021

Time

19:00
Beskrivelse

Der er konkrete og ukonkrete planer og ønsker om blandt andet ølbrygning, et motorværksted, knallertklub, brydning/kampsport, poker eller andre spil. I det hele taget er der ønsker om muligheder for at samles for at drikke en øl sammen, og for at skabe et stærkt mandlig fællesskab, til nytte for hele byen. 

En af de største udfordringer har været at finde et sted hvor Herreklubben kunne holde dens arrangementer. Peter og Gitte er allerede rigtig godt i gang med at skabe muligheder for at Stormgården kan bruges som mødepunkt til nytte for byens borgere. Det har Laura og jeg ønske om at bakke op om og styrke det der allerede er startet.

Her på Ellegaarden har vi især rigtig god plads til maskinværksted, hardball og de lidt mere udendørs og “beskidte” mandeaktiviteter, så vi er sikker på at vi kan skabe en god fordeling og finde plads til det hele. Så for Laura og jeg giver det meget mening at lægge hus til en genstart af Herreklubben.

Derfor inviterer vi til uformel fredagsøl, snak og hygge med byens mænd fredag d. 19 November kl 19.30.

Meld gerne tilbage hvis du kommer og skriv det i din kalender. Jeg håber at så mange som muligt har lyst til at være med, og du er velkommen til at invitere andre mænd fra byen. Skriv hvis der er spørgsmål. 

Paul: paul@maniphesto.com 


Hvor?
Ellegården

Location

Ellegården
Category
Hvem?
Paul Lloyd Robson

Organizer

Paul Lloyd Robson
Email
paul@maniphesto.com
Website
https://maniphestocore.com/
Del?
Starter om

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *