Udkigsposten får opmærksomhed i Faaborg

I fredags kunne man – i forbindelse med kommunalvalget – møde journalisterne fra Fyens Stiftstidende og Ugeavisen Faaborg. Som redaktør for vores Udkigsposten kunne jeg ikke andet end at se, hvad der forgik og prøve måske at lære noget af de professionelle. 

Maria Retoft og jeg faldt hurtigt i snak – ikke mindst, fordi jeg er kollega til hendes mand i Assens Kommune. Vi snakkede om Udkigsposten, hjemmesiden, landsbyen og hvordan jeg kom dertil. Da jeg begyndte at fortælle lidt om mig, synes Maria, at der var der en god historie, og det kunne blive til en lille artikel. Jeg sagde okay, og sådan blev det.

Det var lidt grænseoverskridende at give lov til at komme i avisen, men det er god omtale for vores by og kan måske endda være til inspiration for andre. Og så kan jeg fortælle, at jeg har fået nogle flere tilmeldinger til Udkigsposten – og det er jo dejligt.

Artiklen kan læses på Ugeavisens hjemmeside.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email