Stem på Haastrups projekt i Borgerbudget 2021

Afstemning til årets borgerbudget i Ringe-egnen og på Faaborg-egnen er i gang. Har du adresse i en af de to egne, og er du over 15 år gammel kan du stemme. Du skal logge ind med NEM ID. Sidste mulighed for at afgive din stemme er fredag den 12. november kl. 23:59

Du kan kun stemme på projekter i den egn, du bor i. Du kan ikke ændre din stemme, når den er afgivet. Der vægtes for befolkningstal i de enkelte lokalråd, således at projekter i mindre lokalområder har samme muligheder som projekter i større lokalområder.

Du stemmer her: https://borgerbudget.fmk.dk/

For at stemme til borgerbudgettet, skal du vælge i alt 3 projekter, hvor du så vælger 1. prioritet (Haastrup Forsamlingshus, håber vi), 2. prioritet og 3. prioritet. De andre projekter er:

* Ansøgning om værktøj til vedligeholdelse af offentlige pladser i Vester Åby, Astrup og Pejrup

* Affaldssvaner Faldsled, Millinge, Svanninge

* To padeltennisbaner til Faaborg Tennisklub

* Øget mulighed for træning om sommeren – Korinth I form og Korinth Hallen

* Et udeområde for os alle ved fællesområdet i Katterød

* Gå til Korinth – fælles genstart af fritidstilbud til børn og unge 

* Ny flydebro på Klinten

* Friluftsfaciliteter til gavn for fastboende og turister på Horne Land

* Lyddæmpende foranstaltninger af Pejrup Forsamlingshus

Haastrups projekt er: Understøttelse af kulturelle arrangementer i Haastrup Forsamlingshus

Forslag: Haastrup Forsamlingshus søger om midler til at indkøbe projektorer, lydudstyr med teleslynge samt et elektrisk keyboard.

Haastrup Forsamlingshus danner naturligt rammen om både private og offentlige arrangementer. Forsamlingshuset arrangerer selv fællesspisninger og andre åbne arrangementer og bliver brugt af det mangfoldige foreningsliv i byen.

Det er Bestyrelsens ambition at gøre forsamlingshuset endnu mere attraktivt for diverse kulturelle arrangementer i byen, som fx foredrag, møder, fællessang, teater, revy, film- eller gamer aftener, fest og dans mv.

Det er vores overbevisning, at nyt audio og videoudstyr vil øge mulighederne for nye kulturelle aktiviteter til glæde for både yngre og ældre borgere, og vi har savnet akkompagnement til fællessang, når vi fx har fællesspisninger og synger sange fra vores nye Højskolesangbøger.
Vi har flere ældre borgere, som har svært ved at høre, hvad der bliver sagt, når vi holder stormøder eller har kulturelle arrangementer, og vi har hørt, at nogen vælger ikke at deltage på den baggrund. Et lydanlæg med teleslynge vil kunne afhjælpe dette. Vi har også en ambition om at gøre forsamlingshuset mere attraktivt for unge. Her kan lydanlæg og projekterer fx bruges til gameraftener.

Forslagets pris: Der ansøges om 49.629 kr.

 

 

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email