Sådan redder vi Vores Købmand

Omkring 200 mennesker mødte i torsdags op kl. 19 i forsamlingshuset for at høre Kent og Annes udspil omkring hvordan byen kan hjælpe med at fremtidssikre Købmandsbutikken i Haastrup.

Kent og Anne har bruge for 1,35 mio kr. (plus moms) til investering i nye køleanlæg, varmpumpe og solceller. Banken vil kun støtte med et lille beløb—så ca. 1 mio kr. skal skaffes på anden vis. Og planen er følgende:

Der dannes et selskab, som alle, der gerne vil støtte op, kan indbetale et selvvalgt beløb—dog minimum 1.000 kr. Dermed udfyldes et gældsbrev. Pengene bliver tilbagebetalt i tilfælde af at Anne og Kent stopper med at bedrive Købmandsbutik i Haastrup.

Pengene skal senest indbetales tirsdag, d. 25. oktober, så Kent og Anne kan lave en vurdering af, om det lykkedes dem at få penge nok samlet sammen til at kunne bestille varer. Hvis alt går godt, kan der starte arbejdet med udskiftning allerede i januar 2023.

Mange mennesker har givet til kende, at de gerne vil støtte op omkring dette tiltag—bl.a. Peter Jensen fra DTE. Peter Jensen har også opfordret Udviklingsrådet om at støtte. Der forventes at Udviklingsrådet holder møde herom onsdag, d. 19. oktober.

Hvis du gerne vil støtte Vores Købmand på denne måde, kan du få gældsbrevet, når du klikker på “Download” eller i butikken.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email