Nyheder fra Loppemarked

Haastrup Friskole, Børnehave og Vuggestue har holdt loppemarked hvert år i maj måned i 25 år, sidste år og nu igen i år må vi aflyse p.g.a. corona – ØV ØV.  Vi håber, det bliver muligt at gennemføre i august eller september.

I de 25 år har vi samlet effekter hele året og kørt dem på lager for at holde et kæmpe loppemarked på skolen i maj måned. Det er blevet til ca. ½ MILLION kr.    

Alle som har lyst til at give en hånd med er hjertelig velkomne,  det lykkedes kun, når vi hjælper hinanden. Lige nu er vi tre tidligere forældre, som holder styr på økonomien og råber op, når vi har brug for hjælp.

FORTÆL TIL ALLE I KENDER, AT DET ER MULIGT AT AFLEVERE EFFEKTER OG PÅ DEN MÅDE STØTTE VORES ARBEJDE MED AT SAMLE PENGE TIL LEGETØJ, OPLEVELSER M.V. TIL JERES BØRN.

Noget af det første vi købte var tre mooncars, de kører stadig, da vi har betalt vedligehold alle årene, vi har fornyligt købt to nye og to andre køretøjer. Vi har købt symaskiner, kaffemaskiner og givet tilskud til teaterture og lejrskoler. Vi gav tilskud til grønlandstur til 2 lærer sidste år.

Børnehaven har fået tilskud til ladcykel og der er købt nye kopper og tallerkener. Nu er der lige landet nye sjove køretøjer og andet legetøj og vi betaler faldunderlag til heste, som sættes op bag skolen o.s.v.

Har du LOPPER, du vil af med – vil du gerne vide mere om, hvad vi laver?

Måske du har lyst til at være en del af Loppeudvalget, så kontakt os. 

Mary Stage:  30276268  –  Ellen Møller: 23332110  –  Børge Larsen: 22159223

På loppernes vegne, Helle Østergaard Larsen

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email