Nye tilflyttere – Velkommen til Julie og Michael

Udkigspostens ”gamle” redaktør har været på besøg på Bygaden 32 hos Julie Nielsen og Michael Madsen, som flyttede ind her Kristi Himmelfarts dag 2020.

De købte hus og mekaniker værksted af arvingerne til Jens Andersen. Huset var endnu ikke blevet sat til salg, men da de gennem længere tid havde været i kontakt med en ejendomsmægler, fik de kendskab til dette hus ret tidligt.

Helt ukendt var Haastrup og området ikke for dem, da de i ca. 3 år havde boet på Stenbækvej 39 til leje hos Jens Sylvest. Der skulle ikke gøres ret meget ved huset, de brugte kun godt en måned på lidt renovering. Huset er indrettet meget hyggelidt og stilfuldt. Hovedsageligt i sort og hvidt.

Hele det omkringliggende er heller ikke fremmed for dem, de stammer nemlig fra Horne begge to. Michael er udlært mekaniker, er udlært hos mekanikeren på hjørnet af Hornegyden og Hornelandevej, nu arbejder han hos en mekaniker i Bellinge. Julie er uddannet frisør, hun er udlært og arbejder hos en frisør i Assens.

Afstanden til deres arbejde passer dem glimrende, ca. ½ times kørsel for dem begge. De kan begge meget godt lide deres arbejde.

Julie glæder sig til næste forår, hvor hun vil have lidt flere blomster i haven, samt krydderurter. Hun har også en hobby, hun elsker at bage, det er de fineste bagedystkager, samt hjemmelavede ”chokolader”, i denne uge skal der f.eks. laves flødeboller. Michael kan sagtens få tiden til at gå i værkstedet.

De valgte Haastrup som bopæl p. a. sammenholdet, udbuddet af foreninger og beliggenheden. Haastrup glæder sig til at optage Julie og Michael i dette sammenhold.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email