Ny udegruppe til Haastrup Børnehave og Vuggestue forventes at åbne til maj

På to ekstraordinære generalforsamlinger i Haastrup Friskole, Børnehave og Vuggestue—som fandt sted både med fysisk og digital fremmøde—blev godkendt, at der oprettes en udegruppe i Haastrup Børnehave. Udegruppen vil have lokale på skolen (3 lokaler er godkendt til børnehave), hvor der afleveres og hentes. Men ellers er børnene ude i Haastrups natur hele dagen. Udegruppen vil benytte sig af de mange muligheder i og omkring Haastrup, såsom byparken, skånemosen, trebjerg, Haastrup bjerge mm. Udegruppen indeholder også madordning, som vil både være del af det pædagogiske koncept (mad i naturen, bålmad osv.) og levering fra børnehavens køkken.

Lige nu befinder Udegruppe-projektet sig i godkendelsesprocessen. Udover godkendelsen i generalforsamlingerne er også lokalerne er allerede godkendt, og der er også stillet en driftsgaranti. Derfor kan der forventes, at Udegruppen allerede starter op pr. 1. maj 2022.

Rie—leder i børnehaven—fortæller: Udegruppen er tænkt til 12 børnehavebørn og falder godt ind i konceptet i børnehaven og vuggestuen med vores 3 kerneværdier: natur, bevægelse og musik. Tanken er, at børnene skal være på skift i udegruppen, så at alle børn og voksne har tilknytning til børnehaven.

Der bliver holdt et informationsmøde, når godkendelsesprocessen er afsluttet. Her kan man erfare mere om det pædagogiske koncept og hvordan man kan tilmelde sit barn. Vil man allerede melde sit barn ind nu, kan Rie kontaktes på telefon: 81 82 64 81.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email