Madanmeldelse – eller noget der ligner!

Her i Haastrup har vi jo næsten alt, og man kan altid læse om det i Udkigsposten. Men jeg har vist aldrig set en madanmeldelse eller en spisestedsanmeldelse – og jeg føler i den grad, at der er behov for det nu hvor Thomas har gjort sit indtog i Forsamlingshuset. Rigtigt mange har prøvet fællesspisningerne og damefrokosten, og mange/forældrene ved, at skolebørnene er mere end tilfredse med maden mandag, torsdag og fredag – og det er jo så fint, at mange er mere end tilfredse.

Men i virkeligheden er det efter min mening ikke helt nok med denne tilfredshed, for der er vist mange der ikke helt kender til kvaliteten og mulighederne – og der er ingen tvivl om, at Thomas har stor interesse i vores opbakning her i opstartsfasen. Derfor denne lille ”madanmeldelse”.

Lotte og jeg havde hørt om muligheden for ”dagens ret” som takeaway, og på forespørgsel fik vi at vide, at det ville være en mulighed på ”skolespisedage”, dvs mandag, torsdag og fredag – helst efter forudbestilling og til 50 kr pr person!! Vi fik yderst velsmagende frikadeller med råstegte kartofler, brød og økologisk smør – og Thomas gjorde opmærksom på, at han kun brugte de bedste råvarer så bæredygtigt som muligt. Skolebørnene – og vi – fortjener det bedste. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter muligheden – ikke mindst hvis vi skal være væk hele dagen.

Thomas fortalte i øvrigt, at han har fået fantastiske tilbagemeldinger fra flere gange ”mad ud af huset” til lokale, hvor kunderne har været mere end tilfredse med kvalitet og sammensætning, hvor Thomas netop betoner vigtigheden af de bedste råvarer.

Dette kunne måske være en opfordring til flere ”madanmeldelser”. Med venlig hilsen, Morten Lassen, Jordløsevej 3.

 

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email