Invitation til Gammelelevdag på den gamle Friskole i Haastrup

Efter vi købte denne fantastiske ejendom tilbage i oktober 2021, har det været utrolig spændende at dykke ned i husets historie, og vi er sulte efter at vide mere. Derfor har vi besluttet os for at samle så mange af jer gamle elever til en gensynsdag. Vi er meget nysgerrige på, hvilke historier I gemmer på fra jeres skoletid her på Bygaden 30 i Haastrup. 
Vi er en ung børnefamilie bestående af Sofie, Andreas, vores søn Anker på 2 år og lillebror der kommer til september. Til gensynsdagen har vi b.la. inviteret friskolearkivet i Ollerup der ligesom os, vil være enormt spændte på, hvad I gemmer af  historier fra dette skønne sted. For at samle al den viden I ligger inde med, har vi taget os den frihed at vedlægge nogle spørgsmål, som I meget gerne må besvare, så vi kan få bevaret jeres erindringer for eftertiden.
Har I billeder af huset og fra jeres skoletid er vi MEGET interesseret i at se dem og vil I dele dem med os i form af en fotokopi/scanning vil det bare være endnu bedre.

Gensynsdagen finder sted

lørdag den 29. oktober 2022 på Bygaden 30 i Haastrup i tidsrummet 10:00 til 13:00.

Der vil være gode parkeringsmuligheder på den nuværende friskole i eller ved Stranges plads over for købmanden. Det er muligt at benytte sig af gangstien der løber bag huset (I er velkomne til at benytte jer af havelågen). 

Dagens program ser således ud:
10:00 – ca. 11:00 Velkommen og rundvisning i huset.
Ca 11:00 – 12:00 Kaffe og kage
Ca 12:00 – 13:00 Mulighed for at se haven og socialisere med hinanden
13:00 Mange tak for denne gang


I må meget gerne give besked om I kommer. Skulle I kende andre elever der ikke har modtaget en invitation, må I meget gerne give os besked, så vi kan få dem inviteret. Vi kan kontaktes på tlf. 28474528 eller E-mail: andreas_tvedebrink@hotmail.com

Vi glæder os til, at se så mange af jer til en rigtig hyggelig og lærerig dag

Mange hilsner

Andreas og Sofie

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email