I Haastrup kan vi sammen

Nogle gange kan man stadig blive overrasket over engagementet og sammenhold i vores by. Ja, vi er meget aktivt og ja, vi har et stærkt fællesskab. Det har vi vist ved at blive “Årets Landsby 2020” og det viser i også i vores arbejde omkring Udviklingsplanen. Men hvordan det udviser sig helt praktisk viser Haastrup Friskole, Børnehave og Vuggestues repræsentation i Jul i Faldsled d. 21. november 2021.

Haastrup Friskole, Børnehave og Vuggestue har tradition for at deltage i Jul i Faldsled, sælge noget, have aktiviteter for børn og ellers lave reklame for skolen og børnehaven. Sådan skulle det også være i år. Det har vist sig for arrangørerne at være vanskeligt at finde tid til at planlægge (det kan være svært at få tiden til at slå til som frivillig). Men det lykkedes med hjælp af forskellige lokale kræfter.

Formanden for skolebestyrelsen Stine Kjærgaard skaffede 2 el-ladecykler, som skulle cykles rundt med reklame. Hun sørgede også for nye flyer, der kunne deles ud. Krea-holdet i skolen bagte småkager, der kunne deles ud. Støtteforeningen sørgede for, at småkagerne blev pakket – i poser, som Min Købmand i Haastrup sponsorerede. Lukket med klistermærker, som skolesekretæren sørgede for i sidste sekund. Og sidst men ikke mindst fandt sig en flok frivillige forældre og børn sammen på selve dagen i Faldsled og delte småkageposer og flyers ud for at reklamere for vores lokale skole og børnehave.

Fællesskabet i sit bedste. Tak til alle for en stor indsats!

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email