Hvem skal blive Årets Haastrupper 2023?

Komiteen bag årets Haastrupper har i år valgt at nominere 5 kandidater, der hver på sin måde har gjort sig fortjent til titlen som ”Årets Haastrupper 2023”.

De nominere er:

Stine Marie Kjærgaard: Stine er en kæmpe ildsjæl og børneforkæmper i vores by. Gennem mange år tilbød Stine gymnastik for alle byens børn hver onsdag eftermiddag på skolen og senere blev det ligeså et tilbud til byens kvinder. Der er danset, spillet stikbold og lavet gymnastik i mange timer i skolens gymnastiksal, alt sammen med Stine som instruktør. Stine har været et aktiv bestyrelsesmedlem i Haastrup børnehave og friskole og de sidste 3 år som formand og også aktiv i byens ungdomsklub.

Marion Linke: Bor man i Haastrup får man ofte brev fra Marion. Marion er bagkvinden bag det ugentlige nyhedsbrev ”udkigsposten” i vores by. Marion indsamler og sender hver uge alle nyheder og informationer ud til alle interesserede så vi alle har mulighed for at deltage i alle de aktiviteter vores by byder på. Marion deltager i de fleste af byens aktiviteter, for at kunne referere fra dem, i næste uges udkigspost, så alle får indsigt. Marion er en af drivkræfterne bag støtteforeningen til Haastrup skolen og børnehus og har gennem flere sæsoner afholdt læseklub for byens børn, både hjemme og i byparken.

 

Bent Welander Sørensen (Elektriker): Er man til et arrangement i Haastrup, så har man mødt ”Bent Elektriker”. Bent er deltagende fra først til sidst, først hjælper Bent med opsætning, stort som småt og deltager også gerne i festlighederne til slut. Bent Elektriker er en stor kapacitet i idrætsforeningen og ikke mindst ved opsætning og renovering af hele byens minigolfbane.

Emil Sanderhoff: ”Emil sætter Haastrup på verdenskortet” er en sætning som vi ofte hører om vores egen lokale Poul Thomsen. Emil viser stolt vores område til omverdenen og beriger os alle med sin vinde og kærlighed til såvel dyr som natur. Derudover deler Emil altid sin musik til stor glæde i Haastrup, hvad enten det er alene med harmonikaen eller med hele vandreklitten. Emil var én af kræfterne bag begge vores legendariske festivaller i Haastrup og deltager altid, både på og nedenfor scenen.

Gitte og Peter Stovgaard-Hansen: Stormgårdens ukuelige ægtepar er ligeledes indstillet til årets Haastrupper. Med knofedt, murearme og gæstfrihed har de forvandlet Haastrups gamle hovedgård til et smukt samlingssted for hele byen i gårdens oprindelige ånd. De har bragt den gamle folkemusik fra Rasmus Storm tilbage til landsbyen og byder hvert år på folkefestival på den smukke gamle gård og kirken med. Folkesalen er nu udvidet til også at rumme julestue og i café STORMFULD er der nu indbudt til fredagsbar sommeren over.

Alle i Haastrup kan stemme én gang, på den kandidat som de mener skal kåres til Årets Haastrupper. Alle kan stemme én gang – én sjæl – én stemme. Man kan stemme i perioden den 3. juni – 18. juni kl. 13.00 i stemmeurnen ved købmanden. 

Mange hilsner Fru Post, Maria, Niels og Anstina

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email