Haastrups nye café er gået godt i gang!

D. 3. juli overtog den nye vært Thomas forsamlingshusets køkken. Hele forsamlingshuset fik en gennemgang og ikke kun køkkenet blev renoveret. Også indgangen har fået et nyt look. Og som noget helt nyt har Thomas indrettet et lille café-område. 

Thomas fortæller, at han kommer til at være i forsamlingshuset mange timer og derfor kan han sagtens tilbyde, at man kan få sandwiches til frokost og burger og pommes frittes med mere til aftensmaden. Om weekenden er der også mulighed for at købe friske croissanter. Og når kaffe-maskinen virker igen, vil man også kunne nyde en kaffe latte hos Thomas.

Men her ender ikke alt det nye: Thomas er indgået en aftale om skolemad mandag, tirsdag og torsdag, hvor børnene får en formiddagsmad leveret på skolen og kommer og spiser i forsamlingshuset til frokost. Denne ordning er taget rigtig godt imod af børnene. Og det skriver vi sikkert noget mere om.

Thomas er rigtig glad for den opbakning, han allerede har fået i byen. Og vi glæder os til første fællesspisning fredag, d. 1. september. 

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email