Haastrup Forsamlingshus – projektet vandt i Borgerbudgettet 2021

Med hjælp af Haastrups stemmeberettigede i Borgerbudgettet 2021 lykkedes det for Haastrup forsamlingshuset at få bevilget hele beløbet til indkøb af lydanlæg, lysprojektor samt elektrisk keyboard. Tillykke med sejren! Vi glæder os til de kommende kulturelle oplevelser i vores alles Forsamlingshus.

Projektbeskrivelsen lød som følgende: Understøttelse af kulturelle arrangementer i Haastrup Forsamlingshus

Forslag: Haastrup Forsamlingshus søger om midler til at indkøbe projektorer, lydudstyr med teleslynge samt et elektrisk keyboard.

Haastrup Forsamlingshus danner naturligt rammen om både private og offentlige arrangementer. Forsamlingshuset arrangerer selv fællesspisninger og andre åbne arrangementer og bliver brugt af det mangfoldige foreningsliv i byen.

Det er Bestyrelsens ambition at gøre forsamlingshuset endnu mere attraktivt for diverse kulturelle arrangementer i byen, som fx foredrag, møder, fællessang, teater, revy, film- eller gamer aftener, fest og dans mv.

Det er vores overbevisning, at nyt audio og videoudstyr vil øge mulighederne for nye kulturelle aktiviteter til glæde for både yngre og ældre borgere, og vi har savnet akkompagnement til fællessang, når vi fx har fællesspisninger og synger sange fra vores nye Højskolesangbøger.
Vi har flere ældre borgere, som har svært ved at høre, hvad der bliver sagt, når vi holder stormøder eller har kulturelle arrangementer, og vi har hørt, at nogen vælger ikke at deltage på den baggrund. Et lydanlæg med teleslynge vil kunne afhjælpe dette. Vi har også en ambition om at gøre forsamlingshuset mere attraktivt for unge. Her kan lydanlæg og projekterer fx bruges til gameraftener.

Forslagets pris: Der ansøges om 49.629 kr.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email