Forpremiere på lanceringen af den nye hjemmeside

Den nye hjemmeside lanceres officielt d. 1 December 2020.

Redaktionen har dog valgt at annoncere forpremieren, således at vi får tid til at foretage os rettelser og ændringer baseret på bruger-feedback.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Hurra, Hjemmesiden er officielt lanceret!

Vi vil derfor gerne invitere dig til at navigere lidt rundt på hjemmesiden og fortælle os om du mener noget ser forkert ud eller komme med forslag til ændringer. De grunlæggende funktioner skulle allerede gerne være implementeret men kan ikke altid ses, inden der er et behov herfor.

Et eksempel kunne være booking systemet i kalenderen, som viser en bestemt beggivenhed. Denne funktion vil først vises, når den ansvarlig for beggivenheden sætter parameter op for beggivenhedens booking/betaling.

Sidens udvikling har nået
af målet 73%

Alle kan være med på holdet! Faktisk er hjemmesidens succes afhængig af de selvsamme som benytter sig af den. Alle med tilknytning til Haastrup, kan få tildelt en adgang til hjemmesiden, således at man selv kan skrive artikler, oprette beggivenheder, tilføje billeder til gallerierne, eller repræsentere sin Forening eller virksomhed.

Af netop denne grund, har valgt vi at designe hjemmesiden på en CMS platform, hvor alle med en grundlæggende viden om tekstredigering, vil med meget lidt hjælp kunne tilføj indhold til siden.

Vil du med på holdet allerede nu? eller blot dele din mening om siden og rettelser? Skriv til os her!

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email