Damefrokost i Haastrup Forsamlingshus var igen en stor succes

133 Damer og 8 herre sørgede for god stemning i Haastrup Forsamlingshus lørdag eftermiddag og aften

Lige som så mange andre arrangementer var Damefrokosten i Haastrup også underlagt restriktionerne i forbindelse med Corona sidste år – og måtte derfor aflyses. Alle, der havde købt billet, blev sikret billet til 2021 – hvis man altså måtte igen. Og det måtte man.

133 damer strømmede til Haastrup Forsamlingshus lørdag, d. 2. oktober kl. 13 i det fineste tøj og mange med smukke hatte og flot hårpynt i dagens anledning. De 4 lokale herre Kent Købmand, Lars, Peter og Carsten sørgede for, at rosévinen var koldt og rødvinen veltempereret. Lene Lut og hendes crew sørgede for lækre retter og kaffe og kage. Musikken blev leveret af det lokale Faaborg-band “Løven, Kim og Hulken – nu med Rico” – og de leverede, som lovet i Ugeavisen, de vovede og frække sange.

Én af højdepunkterne var nok besøget af dronningen til festen. Hun underholdte med årets højdepunkter i Haastrup og kunne ikke undlade bemærkningen om, at det jo var lidt mærkeligt at vinde en pris med bl.a. penge til en stor fest under Corona-nedlukningen. 

Festen sluttede officielt kl. 18, men ikke alle gæster var klar til at gå hjem endnu. Bord og stole blev rykket til side, de sidste cocktails blev mixet og der blev spillet dansemusik. Der siges, at festen sluttede i forsamlingshuset omkring kl. 22.30. Om der er blevet festet videre i det private vides ikke (journalisten var for længst gået hjem).

Tusind tak til Anne Købmand, der er primus motor på Damefrokosten i Haastrup. Tak til alle frivillige og hjælper, tak til sponsorer for de fine lotterigaver og tak til alle fremmødte, der gjorde denne dag til en rigtig god fest. Det trængte vi nok alle til.

Damefrokost 2021 i Haastrup Forsamlingshus
Kent Købmand i baren. Privat foto.
Løven, Kim og Hulken - nu med Rico. Privat foto.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email