Byen står sammen om Min Købmand

Siden sidste uge har der været opmærksomhed på energikrisen i Haastrup i forbindelse med vores alles Købmandspar Anne og Kent. 

Det startede med en artikel, hvor Anne og Kent fortalte, at de var bekymret, da el-regningen nu var fleredoblet og de ikke kunne holde til det på en længere bane, selvom de havde en solid købmandsforretning. Det førte til, at TV2 Fyn kom forbi i søndags både til optagelser og liveudsendelse i bedste sendetid kl. 19.30. I går torsdag var TV2 Fyn så til stede igen for at sende en live-debat med 3 folketingsmedlemmer, hvor der blev drøftet udfordringer og midlertidige og langfristede løsninger.

Og selvom der var de bedste intentioner til stede og de langfristede planer var godt, så hjælper det ikke Købmanden og de andre landsby-købmandsbutikker i landet med at få hjælp her og nu. Faktum er, at det er ikke kun en landsdækkende, men en international krise. Og derfor skal det også gribes an de rigtige steder. Man skal dog ikke glemme, at den enkelte virksomhed eller den enkelte person bruge for hjælp nu OG langfristede løsninger.

Emnet omkring energikrisen og situationen omkring Min Købmand bliver drøftet på det næste åbne lokalmøde i Udviklingsrådet i Haastrup torsdag, d. 8.9. kl. 19 i Forsamlingshuset. Tilmelding er nødvendigt på udkigsposten@haastrup-by.dk.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email