Årets Haastruppere 2022

Årets Haastruppere 2022 er omtalt som personer der har været med til at gøre Haastrup kendt på hele Fyn. De kom til vores by, og med deres gæstfrihed indbød de alle fra nær og fjern til fest, hjemme hos dem selv. I det overtal der er kommet af indstillinger, er de beskrevet som foreningsmennesker, og som mennesker der i alt og meget har byens ve og vel i deres tanker.

De byder altid nye folk i byen velkommen, de deltager i Haastrps mange arrangementer og de giver altid en hånd ved byens arbejdsdage. De er mennesker med mange interesser og talenter og derfor er listen over deres engagement i byen også lang.

Den ene nævnes ved sit engagement i idrætsforeningen hvor især børnefoldfolden er på tapetet og sit tidligere medlemskab i menighedsrådet. Den anden halvdel af duoen er kendt for sine evner ud i yogalæren hvor hun gennem mange år har været frivillig yogalærer, sit engagement i Hyggeteket og sine år som formand i skolebestyrelsen.

Men det vi kender dem allermest for, er og bliver Håstival. Festivalen hvor dødsmetal og nøgenløb for alvor indtog Haastrup.

 

Årets Haastrupper 2022 er: Maria og Niels Lundgaard.

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email