Årets Haastrupper 2021

Årets Haastrupper 2021 blev Annalise Pedersen – bedre kendt som Fru Post.

Kære Annalise.

·       ”Hun er sød;

·       Hun er empatisk

·       Hun er energisk

·       Hun er en klasse for sig”.

Sådan starter bare en af de mange indstillinger der er på dig, Fru Post, til ”Årets Haastrupper 2021”

Du er med overvejende flertal blevet udvalgt, til at bærer denne ærefulde titel, det næste år. Og det kan ikke undre en, når man læser om alt det du er for så mange.

Indstillingerne er fylde med beskriver af, hvordan du er hjælpsom og omsorgsfuld, for de mennesker der er omkring dig og opmærksom på dem der kan have en svær tid i livet.

Du hjælper med indkøb og kørsel for dem der har udfordringer med det. Det er endvidere beskrevet hvordan du har besøgt haastruppere under coronaen, hvor flere har følt sig ensomme. Ligesom du er med i udvalget omkring ” sammen om livet”, ligeledes i kampen mod ensomhed.

Din energi er desuden beskrevet ved, at du også er med i kampen mod affald i vores natur og du hjælper flere med havearbejdet.

For gå-klubben i Svanninge er du et stort aktiv. Når klubben er i bakkerne om tirsdagen, så er du den der er primus motor for kaffe og rundstykker og også den der sørger for gavekurvene, til klubbens medlemmer, når der er runde fødselsdage.

Et stort velfortjent tillykke skal lyde fra os alle sammen – med udnævnelsen til ”Årets Haastrupper 2021”.

Du havde fortjent en større hyldest, men coronane ville det anderledes. Et lille rask bagholdsangreb en torsdag morgen er jo heller ikke af vejen og det er jo som bekendt ikke dårligt at have noget godt i vente.

På vegne af ”de sidste 3”:

Børge og Helle Larsen

Ernst Jørgensen

Anstina Krogh Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email