10 år med Udkigsposten

I dag for 10 år siden så et nyt barn lyset i Haastrup—selveste Udkigsposten! At vi i dag kan fejre 10 år er en fortjeneste af særligt Linda Ellegaard, der fødte barnet i sin tid for at sikre, at alle de gode ting, der sker i byen, kommer ud til alle, der har lyst til at følge med.

Men også stor tak til alle engagerede foreninger, virksomheder og mennesker i Haastrup, der bliver ved med at sende til udkigsposten@haastrup-by.dk med alt stort og småt i byen. Uden jer ville det ikke være muligt at sende ud, da redaktionen ikke har mulighed for at være lige så opsøgende for informationer, som Linda har været i starten.

Det startede med et nyhedsbrev hver 2. uge i april 2014. I perioden januar 2015 til  december 2023—dvs. i 9 år—udkom Udkigsposten hver uge (med undtagelse for ferieperioder). Nu er Udkigsposten gået tilbage igen til hver 2. uge—ikke, fordi der ikke er noget at skrive om, men udelukkende fordi redaktionen har ikke nok tid til rådighed.

Tusind tak til Linda, der for 10 år siden tog opgaven til sig og sørgede dermed for, at nyhedsbrevet blev en fast del af Haastrups liv.

PS: Ca. samtidigt gik hjemmesiden haastrup-by.dk i luften, som blev sidenhen moderniseret. Særlig fokus sættes her på en løbende opdateret kalender, men også små artikler samt informationer til tilflyttere. Kig gerne forbi!

 

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email