Generalforsamling i Hyggeteket

I tirsdags var der generalforsamling i Hyggeteket, der var mødt 9 personer op, og snakken gik lystigt.

Formandens beretning og kassererens regnskab blev godkendt. Linda ønskede ikke at fortsætte, i stedet blev Gudrun Skovsted Thomsen valgt ind, Joy Christensen forblev suppleant og Malene Clausen revisor.

Der var ikke egentlig indkomne forslag, men man kom bl.a. ind på følgende:

  • Hyggeteket vil fortsætte som selvstændig forening med base i Forsamlingshuset.
  • Hvis Forsamlingshuset skal bruges til andre forsamlinger, pludseligt opståede arrangementer (begravelse f.eks.) har disse fortrinsret.
  • Leje aftalen med forsamlingshuset vil snart være på plads. Tanken går på at Hyggeteket betaler leje afhængigt af antallet af deltagere per arrangement. Det skal forsat kun koste 20 kr. per person at deltage i arrangementer.
  • Der vil blive arbejdet på at søge puljer eller fonde, til at dække andre kommende udgifter.
  • Hyggeteket vil gerne være ramme for mange forskellige aktiviteter og arrangementer og vil forsøge at mindske skellet mellem aldersgrupper. Derfor vil kommende arrangementer være åbne for at invitere alle.
  • Det skal være muligt for alle at arrangere og opsætte aktiviteter med Hyggeteket som ramme. Altså også folk udenfor Hyggetekets bestyrelse. Bestyrelsen vil fungere som koordinatorer.
  • Maria vil være kontakt person for indkomne arrangementer og vil koordinere datoer mm med forsamlingshuset/Lene Lut.
  • Det vil blive annonceret i Udkigsposten og på Facebook, at der er frist d. 1. februar for indkomne datoer til arrangementer i perioden indtil sommerferien.

Har du en god idé til noget der kunne være sjovt at lave sammen med andre? Og frisk på at føre den ud i livet? Så vil Hyggeteket være rammen om dit arrangement og hjælpe til med at annoncere for det. Det kan være alt fra læseklub til folkedans. Alt efter dato og arrangementets størrelse kan man være i kælderen/den fine stue/eller den store sal. Kontakt Maria Lundgaard på tlf. 22 99 97 12 eller marialundgaard@hotmail.comForslag til den kommende sæson indtil sommer, skal være i hænde inden 1. februar 2020

Relaterede artikler:

Del denne artikel?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på print
Print
Del på email
Email