Intro 30/09 2019

Michael Kristensen

Mikael Kristensen

Talsmand for Haastrup Udviklingsråd holder foredrag i Haastrup Forsamlingshus den 30. sept. kl. 19.30.

Mikael har boet knapt 3 år i Haastrup sammen med sin kone, Elga, som er født og opvokset i Grønland. Mikael har boet i Grønland i 27 år, og det er livet i Grønland, han vil fortælle os om.

Gennem de sidste 14 år af livet i Grønland arbejdede han tæt på det politiske system. Han blev pensioneret fra en stilling i Grønlands Selvstyre som departementschef for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke med udgangen af november 2016. Han har fortsat tilknytning til det grønlandske, da han ved siden af tilværelsen som pensionist har startet et lille enmandsfirma ”MK-Konsult”, som har takket ja til en opgave med at servicere Grønlands Brancheskoler i forhold til bl.a. planlægning og afvikling af møder.

Han indgår desuden i bestyrelsen i ”Det Grønlandske Hus” i Odense.

Mikael bruger meget af sin tid på at læse, og gå ture i Haastrup og omegn, og da Mikaels meget store fritidsinteresse er at kigge på fugle, er han flyttet det rigtige sted hen, hvor han har fuglene og naturen lige uden for døren.

Vi er spændte på, hvad Mikael vil fortælle, men der er ingen tvivl om, at det bliver interessant, Mikael spreder vidt, og vi her i Haastrup er meget glade for at have fået ham som

Talsmand for vores Udviklingsråd.

Tilmelding nødvendig:           Foredragsforening                            

Enten på en liste hos Købmanden

Eller på tlf..: 61 68 13 82

Eller mail: evjobaek@gmail.com

Et medlemskab koster 150 kr. pr. husstand Det dækker 5 foredrag.

Et foredrag for ikke medlemmer 50 kr. Virksomhedsbesøget koster 25 kr. for medlemmer, og 40 kr. for ikke medlemmer

Kaffe/te og kage koster 40 kr. pr. person

En levende landsby i de Fynske Alper