Beskrivelse af arrangementer i kirken mar-sep19

Beskrivelse af arrangementer ved Jordløse og Haastrup kirker marts-sept.2019

Hyggegudstjenester

Én gang om måneden holdes der hyggegudstjeneste i enten Haastrup eller Jordløse kirke. Her får man lagkage og kaffe, tæpper og puder med sig ind i kirken, hvor der holdes en kort og hyggelig gudstjeneste. Det er gratis!

Konfirmandgudstjeneste

Søndag d.7.april kl.19.00 er konfirmanderne trukket i arbejdstøjet og har lavet deres helt egen gudstjeneste i Haastrup kirke. Kom og oplev, hvad de har på hjerte!

Påsken

Skærtorsdag fejres med tapas og vin ved et langbord i kirken

Langfredag er lyst op med levende lys og med vekselsang

Påskedag fejres opstandelsen med tværfløjte og frisk brød til nadveren

2.påskedag laver vi lejrbål i Lutherlunden, bager snobrød, synger og spiller guitar og får en øl eller vand.

Bededag 17.maj kl.14 fejrer vi som hyggegudstjeneste – bare med varme hveder og med indvielse af de mange nye ”rum” i Lutherlunden.

Kristi Himmelfarts Dag tors.30.maj er der hyggegudstjeneste kaffe og lagkage og derefter indskrivning for næste års konfirmander i kirken.

Pinsedag

I år holder vi almindelig pinsegudstjeneste i Jordløse kirke kl.9.30, mens vi i Haastrup trækker 200 meter øst på til Håstivalen, Trekanten 2, kl.11.00. Der er gratis adgang til gudstjenesten på Håstivalen.

2.Pinsedag holder vi traditionen tro friluftsgudstjeneste kl.11 sammen med folk fra Vester Hæsinge og Sandholts Lyndelse i skoven ved Trente Mølle, hvor man kan nyde sin medbragte madpakke og hvor menighedsrådene byder på kaffe og kage.

Børn Boaer og Bønner!

Sankt Hans Dag, d.23.juni holder vi et par enestående børnegudstjenester i Jordløse kl.9.00 og Haastrup 10.30. Sammen med naturvejleder Emil Sanderhoff hører vi om Noas Ark, ser på levende slanger og det, der er værre. Kom og vær med!

Friluftsgudstjenester

Søndag d.25.august rykker vi udendørs og holder gudstjenester i hhv. Holgers Lege-Være-sted kl.14 og i Lutherlunden kl.16. Begge steder er der kaffe og kage.
Seniorudflugt

I år har vi lavet en herregårdstur, hvor vi kører fra Haastrup forsamlingshus kl.13.00, fra Jordløse forsamlingshus 13.05 – og derfra til herregården Lundegaard, hvor kagen og kaffen står klar og en rundvisning venter os. Derefter drager vi til Hagenskov, hvor Britta Schall Holberg personligt vil vise os rundt. Mætte på oplevelser vender vi næsen mod Haastrup igen, hvor der venter os en skøn middag i forsamlingshuset. Det koster 100,- pr. prs. for middagen, mens turen er gratis – begge kræver dog tilmelding hos Kirsten Johansen på tlf.62681575.

Høstgudstjeneste og Rasmus Storm Festival

Søndag d.1.september kl.10.00 holder vi høstgudstjeneste i Haastrup kirke. Anna og Frej Klarskov ledsager os med Rasmus Storms folkemusik – som en del af Rasmus Storm Festivalen, der løber af stablen både lørdag og søndag. Lørdag vil der være folkemusik på Stormgården – følg med på opslag og i nyhedsmailen. Søndag vil der efter gudstjenesten være brunch i forsamlingshuset i Haastrup – det koster 100,- pr. prs., men er gratis for konfirmander og børn under 12 år. Tilmelding til brunch hos Lene: tlf.60101197.

 

En levende landsby i de Fynske Alper