Haastrup Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening

Haastrup Skytte- Gymnastik- og Idrætsforening har eksisteret siden 1866. Foreningen gør det muligt for medlemmerne, at udøve forskellige former for motion og bidrager  derigennem til at styrke det sociale samvær lokalt. Mange aktiviteter og sportsgrene har været dyrket gennem årene blandt andet gymnastik, fodbold, skydning, badminton og volleyball.

De fleste af aktiviteterne i Haastrup SG & IF foregår i vinterhalvåret med opstart i september og afslutning i april måned, hvor foreningen lejer sig ind på Haastrup Friskole samt i Svanninge Hallen. I sommerhalvåret råder Haastrup SG & IF desuden over sportspladsen der er beliggende centralt i byen og her findes der en fodboldbane, multibane til for eksempel basket eller hockey, samt diverse motionsredskaber.

Haastrup SG&IF administreres af en af medlemmerne valgt bestyrelse, mens det er frivillige der træner medlemmerne i de forskellige aktiviteter. 

Haastrup SG & IF har 150 medlemmer og der betales kontingent i forhold til den aktivitet man er tilmeldt.

I Haastrup SG & IF glæder vi os til i fællesskab med jer, at dyrke motion og dele de gode oplevelser der forbundet med, at være en del af Haastrup SG & IF.

LOGO_1

 

En levende landsby i de Fynske Alper