Delebil i Haastrup

Delebil til Haastrup

Når man bor så dejligt, som vi gør i Haastrup, er der desværre den ulempe at det kan være lidt besværligt at komme rundt. Mange har to biler, andre har én, men låner så nogen gange naboens. Måske vil man helst ikke købe bil nr. to, eller måske kører man ikke så tit og vil gerne være fri for udgifterne og besværet ved at eje en bil.

Jeg synes det ville være utroligt praktisk, hvis byen havde én eller flere delebiler, som vi kunne bruge og deles om efter behov. Derfor har jeg kigget rundt i landet og fundet Byens Bil ved Arne Vestergaard Andersen. Han har lavet en delebilsordning, der passer behovet i en landsby. De har flere års erfaring med delebiler forskellige landsbyer i nærheden af Viborg, Holstebro og på Djursland. Arne var med til Udviklingsrådets sidste stormøde og præsenterede ordningen, som ser ud til at være en enkel og billig løsning.

Vi søger derfor nu sponsorer, der kunne være interesserede i at pryde bilen og være med til at betale den første bil. For at få sit firmanavn/logo på bilen, kan man købe en plads fra 1.500 kr/år og opefter til max 30.000 kr/år for hele bilen. Udover reklamer for byens håndværkere og erhvervsdrivende, kommer der til at stå ”Haastrups delebil” på bilen, så den også reklamerer for byen. Hvis du har lyst til at være sponsor, så skriv til mig på: sara@bruntse.com.

Vi har også brug for at få et billede af, hvor mange der kommer til at bruge bilen.

Hvis du kunne forestille dig at gøre brug af en delebil, så kontakt mig også gerne på sara@bruntse.com. Det er ikke en tilmelding.

Hvis du er nysgerrig og har spørgsmål, så hiv fat i mig nede i byen eller skriv en mail. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Arne V. Andersen, arne@byensbil.dk,

eller læse mere i brochuren der blev rundsendt 6. april eller på www.byensbil.dk.

Det vil være en stor fordel for byen, at have delebiler til rådighed, og hvis nogen af nabolandsbyerne også laver en ordning, kan vi til sammen råde over flere biler. Og som Kent Gregersen siger, vil vi være den første landsby med ordningen på Fyn. 😉 Ikke så tosset..

Vh Sara Bruntse